Șenile de cauciuc Bridgestone

Tuscher & Milaș Company este reprezentant oficial în România pentru șenile de cauciuc pentru miniexcavatoare Bridgestone.

Tuscher & Milaș Co este reprezentant oficial Bridgestone in Romania pentru șenile de cauciuc pentru mini excavatoare. Suntem singurii din Romania care se bucură de încrederea Bridgestone, astfel că suntem listați oficial pe site-ul web al Bridgestone la sectiunea contact alocată șenilelor de cauciuc.

Șenilele de cauciuc produse de Bridgestone sunt șenilele premium, cu care vin echipate toate mini excavatoarele noi livrate de toate fabricile de utilaje din lume, tocmai datorita calității păstrate la cote înalte de către compania care a realizat prima șenilă de cauciuc din lume.

Bridgestone, folosește lamele de oțel (nu doar cabluri de oțel) în interiorul șenilelor fabricate de către ei, sunt mai grele ca cele after market, și nu patinează pe sol sau nămol. Aceste șenile de cauciuc au în componența lor un procentaj mare de cauciuc natural.

Senile de cauciuc Bridgestone - Avantaje:

Așa cum spuneam, Bridgestone este unul dintre cei mai mari furnizori de pneuri și senile de cauciuc de înaltă calitate pentru producătorii de mașini de construcții OEM.

Bridgestone a fost fondată în 1931 și a devenit una dintre cele mai mari companii de produse din cauciuc și produse din cauciuc, cu peste 180 de unități de producție în 25 de țări din întreaga lume și rețele de vânzări în peste 150 de țări.

Compania este renumită pentru capacitatea sa de R & D și proiectare, exemplificată de succesul anvelopei de curse de la Bridgestone. Această experiență se extinde la o gamă largă de produse, inclusiv piese auto și produse industriale din cauciuc, cum ar fi Rubber Tracks.

Aveți încredere în experți!

Inginerii de la Bridgestone au proiectat pentru prima oară cauciucuri pentru excavatoare din anii '70.

Producătorii de mașini de construcții din întreaga lume au adoptat piesele noastre de cauciuc pe mașinile lor. Bridgestone este unul dintre cei mai mari producători de cauciucuri din lume.

Bazându-se pe resursele extinse de cercetare, dezvoltare și testare ale grupului și combinând acest lucru cu experiența vastă a vehiculelor urmărite, Bridgestone oferă o gamă largă de piese de cauciuc de înaltă calitate.

 

 

Bridgestone testează pe teren real

Bridgestone operează un teren care simuleaza absolut toate condițiile de operare și de testare a cauciucului, situat în Tochigi-Japonia. O varietate de condiții de teren sunt menținute pentru a stabili coerența în timpul procesului de testare.

 

Testare pe banc în laborator

Testarea la laborator este vitală pentru accelerarea evaluării în condiții controlate.

Toate piesele de cauciuc Bridgestone sunt testate, evaluate și demonstrate.

     

 Sistem de analiză FEM

Sistemul Bridgestone, dovedit științific, non-liniar, cu capacitate mare de deplasare, îi ajută pe ingineri să creeze tehnologii inovatoare.

 

 Asistență tehnică și de produs

Bridgestone evaluează în mediile din viața reală și dovedește produse prin utilizarea mașinilor reale în condiții reale de teren din întreaga lume pentru toate aplicațiile din cauciuc.

     

 

 

În designul și dezvoltarea șenilelor de cauciuc, Bridgestone continuă pionieratul în tehnologia șenilelor de cauciuc pentru mini-excavatoare și excavatoare, încorporând astfel tehnologii ca:

  • Tehnologia Pro-Edge (anti tăiere pe margine)
  • Lamelă de metal acoperită
  • Structură de oțel spiralat
  • Cablu de oțel anti-rugină

Le descriem pe scurt în continuare

 

 Cauză comună a taierii marginii șenilei  După 1000 de ore  După 1900 ore

 

 

Tehnologia Pro-Edge (anti tăiere pe margine)
Pentru a rezolva această problemă, Bridgestone a dezvoltat o tehnologie foarte deșteaptă, numita Pro-Edge, și astfel minimizează defectarea marginii șenilei. Tehnologia Pro-Edge combină o bază de  lamele de metal curbat acoperit cu diferite concentratii si forme de cauciuc. Astfel au obținut o sarcină cu 47% mai mică pe muchia de metal comparată cu muchiile de metal standard din șenilele de cauciuc after market.

 

Lamelă de metal acoperită
Un confort sporit al călătoriei este de o importanță vitală pentru sănătatea și siguranța operatorilor de mașini. Vibrațiile joase reprezintă un factor cheie în alegerea unei mașini și a unei piste de cauciuc. Unele vibrații sunt cauzate de mișcarea verticală a rolelor de șenile atunci când cad în golul dintre fiecare proeminență metalică de bază.

Bridgestone a redus mișcarea verticală a rolelor de cale ferată prin adoptarea unei tehnologii avansate de proeminență conice. Forma conică a suprafeței de rulare a proeminenței optimizează traiectoria rolei împotriva rotirii naturale a lamelelor de metal sub sarcină verticală. Acest lucru duce la un confort bun la plimbare fără a fi nevoie de material suplimentar. Evitarea utilizării materialelor suplimentare este în concordanță cu politica de mediu a Bridgestone.

Rezultatul analizei FEM: Mișcarea verticală a rolei de cale

 

 Datele obținute prin analiza FEM și testarea pe câmpuri arată în mod clar o reducere a vibrațiilor utilizând lamele metalice de bază conice. Acest lucru aduce un confort sporit operatorului.

Mișcarea pe verticala cu Șenile Aftermarket

Mișcare pe verticală cu Șenile cu Tehnologie Bridgestone

 

Structură de oțel spiralat
Majoritatea pieselor din cauciuc utilizează o structură tipică de suprapunere tradițională a cablului de oțel. Atunci când pista este supusă unui stres anormal, cum ar fi tensiunea excesivă, defecțiunea apare adesea la capetele zonei de suprapunere. Acest lucru este de așteptat datorită uniformității inferioare a structurii periferice a cablului de oțel.

 Structura cu articulașii suprapuse  Structura spirală

 

Cablu de oțel anti-rugină
Odată ce s-au produs tăieturi externe adânci, au avut loc tăieturi și muchii tăiate, pericolul de penetrare a apei și a noroiului de pe șoseaua de cauciuc a crescut considerabil. Umiditatea atacă cordonul de oțel încorporat. În funcție de severitatea deteriorărilor și a condițiilor de lucru, rezistența la rupere a cablurilor de oțel ruginite slăbește și poate duce la rupere.

Datorită tehnologiei Bridgestone, lider mondial în domeniul pneurilor, inginerii noștri au dezvoltat un cablu avansat Anti-Rust, care minimizează deteriorarea cauzată de rugina.

Chiar și atunci când umezeala / noroi pătrunde din tăieturi externe, rezistența la tracțiune a oțelului este menținută mai mult timp.

Bridgestone respectă întocmai rețeta originală, nefacând rabat de calitate, fapt ce menține compania numărul 1 în lume. Pentru orice tip de șenilă de cauciuc, contactați acum Tuscher & Milaș Company, Ciucea, RO.

Oferim consultanță gratuită și garanție 1 an la senilele Bridgestone cumpărate de la tmc-utilaje.ro.

Categoria părinte: Home
Accesări: 3474