Dinti cupa buldoexcavator, excavator si miniexcavator

 

Dinti de cupa - elemente de uzură fiind cele mai solicitate părți când se utilizează un buldoexcavator, excavator sau miniexcavator la lucru.

Oferim dinti cupe buldoexcavator fabricați din materiale cu duritate ridicată ramforsate calitativ in funcție de condițiile de abraziune.

Deasemenea acești dinti cupe buldoexcavator excavator si miniexcavator au design inovator și futurist.

Designul este unul optimizat pentru creșterea eficienței lucrului și durata de lucru a dintelui.

Dinti cupe pentru miniexcavatoare si miniincarcatoare

Deținătorii de miniexcavatoare sau miniîncărcătoare, nu au de ce să își facă probleme dacă rămân fără dinți de cupe pentru aceste utilaje.

Tuscher & Milaș Co. are pe stoc dinti cupe miniexcavatoare si miniincarcatoare (toate modelele).

Tot ce trebuie să faceți este să ne sunati la unul din telefoanele din subsolul acestei pagini și vă vom aloca un consultant dedicat care se va ocupa de dumneavoastră în cel mai bun mod posibil și vă va rezolva problema legată de dinti cupa miniexcavatoare cu profesionalism în cel mai scurt timp.

Dinte cupa miniexcavator E11.4 Dinte cupa miniexcavator E451 Dinte cupa miniexcavator E452 Dinte cupa miniexcavator E453  
Dinte cupa miniexcavator E11.4 Dinte cupa miniexcavator E451 Dinte cupa miniexcavator E452 Dinte cupa miniexcavator E453  

 

Dinti de cupa pentru buldoexcavatoare JCB, Caterpillar, Komatsu, New Holland si Terex

Cupele pentru buldoexcavatoare fiind mai mari, necesita dinti mai mari. Tuscher & Milas Co. ofera spre vanzare dinti cupe buldoexcavator și consultanță gratuită in alegerea acestor dinti pentru cupe pentru buldoexcavatoare in functie de modelul utilajului detinut de către compania dumneavoastră.

Trebuie doar să vă asigurați că ne oferiți datele corecte pentru utilajul dumneavoastră sau măcar marca acestuia. E foarte important să știm ca doriți dinti cupa buldoexcavator JCB, Caterpillar, Komatsu, New Holland sau Terex. Nu ezitați să ne contactați.

Dinti de cupa pentru incarcatorare frontale si excavatoare

Deasemenea ne asigurăm că la noi găsiți întotdeauna dinti de cupa pentru incarcatoare frontale și excavatoare. De obicei livrăm direct din stoc, dar în caz că stocul se împuținează avem resursele necesare de a vă proporționa acesști dinți la comandă.

 

Accesări: 6815