Piese de schimb utilaje

Ca orice companie care doreste in primul rand sa aiba clienti fericiti, pe langa comercializare si inchiriere de utilaje si echipamente, oferim de asemenea Piese de Schimb si Accesorii pentru acestea. Dispunem de propriile depozite ...

Ca orice companie care doreste in primul rand sa aiba clienti fericiti, pe langa comercializare si inchiriere de utilaje si echipamente, oferim de asemenea Piese de Schimb si Accesorii pentru acestea.

Dispunem de propriile depozite in cele doua parcuri de utilaje deschise momentan: la Ciucea si la Turda.

Avantaje: Consultare de pret in timp real, Cautare in locuri organizate pe categorii si marca de utilaje, Selectie intre piese noi, refacute, sau folosite (second-hand).

Personalul de la Tuscher  & Milas Company face eforturi continue pentru a actualiza oferta depiese de schimb si accesorii pentru utilaje chiar aici, pe pagina noastra web, pentru a fi usor de gasit de catre clientii nostrii. 

Pe lângă piesele de schimb pentru utilaje, vă oferim și componente șenile de cauciuc pentru miniexcavatoare și șenile pentru excavatoare si buldoexcavatoare. 

Deasemenea oferim și piese ktmdinți pentru cupe miniexcavatoaredinti cupe miniîncărcătoaredinti cupe buldoexcavatoaredinti cupe excavatoare.

 

Categoria părinte: Home
Accesări: 5671