Buldozere - Utilaje de construcții - La ce se folosesc Buldozerele?

Un buldozer este o mașină de lucru, folosită în construcții și drumuri, la lucrări de terasamente pentru săparea și nivelarea terenurilor, pentru transportarea pe distanțe mici a pământului, deszăpezirea șoselelor etc.

Buldozerul este de fapt un tractor pe șenile, care are montată în fața sa o lamă puternică de oțel cu ajutorul căreia, buldozerul taie straturi de pământ până la 20 cm grosime, pe care îl și împinge pe o anumită distanță, putând realiza astfel și o curățare și o nivelare a terenului.

Mai concret sunt utilaje de construcții folosite la:

  1. Pregătirea terenului (curățarea de tufișuri, îndepărtarea stratului de pământ vegetal și a vegetației, scoaterea și îndepartarea bolovanilor si cioturilor sau chiar și doborârea arborilor cu dimensiuni mici și mijlocii)
  2.  Săparea pământului (săparea și profilarea șanțurilor) sau împingerea frontală a pământului pe distanțe mici, de obicei sub 100 de metri
  3.  Astuparea șanțurilor și nivelarea terenurilor, terasare
  4.  În construcții la demolare
  5.  Întreținerea drumurilor (îndepărtarea zăpezii, nivelare, scarificare)
  6.  În cariere pt lucrări de decopertare, strângerea în grămezi a agregatelor (nisip, balast, pietriș, piatră spartă)

buldozere inchiriere vanzare cluj olx

 Inchiriere buldozere mari Cluj / buldozere de vanzare - Buldozere Caterpillar Cat® D6N la Tuscher & Milas Co. , Ciucea, Cluj

Toate aceste buldozere, de fapt toate utilajele de construcții listate la noi pe site, sunt disponibile, nu trebuie aduse din Germania sau la comanda din diferite locuri.

Avem cele mai bune conditii de inchiriere si cele mai bune preturi pentru buldozere Caterpillar D6N. Toate in stare foarte buna de functionare si IPT la zi.

Mai jos aveți buldozerele existente in parcul de utilaje ale Tuscher & Milaș Company:

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments (66)

Load Previous Comments