Închiriere stivuitoare - 7 sfaturi esențiale închiriere stivuitor

Dacă ai nevoie de un stivuitor pentru un proiect sau mai multe, închiriere de stivuitoare ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine. Nu orice firmă care are nevoie de un stivuitor, trebuie neapărat să cumpere unul, trebuie doar să faci o alegere înțeleaptă când vorbim de un astfel de utilaj. 

Aici găsești 7 sfaturi esențiale pentru închirierea unui stivuitor:

  1. Închirierea stivuitorului poate fi o alegere mai bună decât cumpărarea unui stivuitor dacă nu ai nevoie permanentă de un stivuitor. Poate ai nevoie de unul doar o parte din an. Dacă este așa, atunci mai bine mergi pe ideea de închirierea stivuitorului. E mai bine să îl închiriezi și să îl folosești atât cît ai nevoie, decât să platești rate pe un activ care nu produce decât câteva luni pe an, iar în rest reprezintă doar o cheltuială cu ratele. În plus economisești costul întreținerii pe un element pe care nu îl folosești mare parte din timp. În acest caz inchiriere stivuitoare devine cea mai bună opțiune.
  2. Inchiriază stivuitorul de la o companie cu reputație. Înainte de a închiria un stivuitor, asigură-te că găsești o companie serioasă, cu renume, care și-a onorat întotdeauna contractele și are clienți mulțumiți și în plus, ofera spre inchiriere stivuitoare în cea mai bună stare. Ocolește firmele care închiriază stivuitoare stricate sau în stare proastă.
  3. Fii atent la toate detaliile contractului de închiriere. Citește bine clauzele contractului și asigură-te că sunt acceptabile și că sunt compatibile cu mediul în care dorești să folosești stivuitorul și că primești numărul de ore pe care te aștepți. Unele firme te taxează în plus dacă depășești un anumit număr de ore. Altele te vor taxa pentru întreținere dacă nu respecți modul și mediul de lucru specificat în contract.
  4. Fă o listă cu toate taxele care pot fi implicate, incuzând aici și taxele condiționale. Asta te va ajuta să îți creezi un buget și să nu depășești bugetul alocat închirierii. Până la urmă inchirierea unui stivuitor trebuie să îți economisească bani, astfel încât să nu ai un utilaj nefolosit mare parte din an. În cazul în care costul închirierii stivuitorului depășește prețul de achiziționare al unuia nou,  înseamnă că ești furat.
  5. Întocmește specificații clare despre tipul de muncă pe care stivuitorul o va presta. Deasemenea atașează detalii exacte, ca de exemplu spațiul pe care îl ai in deposit, cât de mari și cât de grele sunt încărcăturile ce vor fi manevrate, dar și mediul în care vei folosi stivuitorul.
  6. Află dacă vei avea nevoie de orice conectori sau atașamente. Unele camioane funționează doar cu anumite tipuri de atașamente, deci e important să întrebi înainte și astfel te asiguri că totul este în regulă.
  7. Înainte de a intra în posesia stivuitorului, verifică semne de lovituri sau abuz și înștiințează compania care închiriază stivuitoare pentru a le trece în contract. Asta te va proteja când vine vremea să returnezi utilajul. Bineînțeles, este important ca atunci cînd închiriezi un utilaj mare, ca de exemplu un stivuitor, îl tratezi ca pe utilajul tău. Cam toate firmele de inchiriere utilaje vă vor imputa eventualele stricăciuni aduse stivuitorului. Nu folosiți stivuitorul pentru lucrări pentru care nu a fost proiectat, ca de exemplu tractarea încărcaturilor. Firmele de vanzare si inchiriere utilaje si echipamente își pregătesc angajații să detecteze urme de abuz sau folosire neadecvată.

Lasă o companie cu renume să te ajute cu închirierea celui mai bun stivuitor de pe lângă Cluj-Napoca.  Tuscher & Milaș Company oferă închiriere stivuitoare  pe perioada de o zi, o săptămână, lună sau chiar pe un an întreg. Aici găsiți cele mai bune condiții de închiriere și cele mai mici prețuri și livrare rapidă a stivuitorului. Pentru detalii legate de orice utilaj, chiar si unul diferit de un stivuitor, te rugăm respectuos să suni acum la +40 752 199 122 sau să vizitezi pagina dedicată facănd clic pe pagina de inchiriere stivuitoare.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0

Comments (63)

Load Previous Comments