Buldozere - Utilaje de construcții - La ce se folosesc Buldozerele?

Un buldozer este o mașină de lucru, folosită în construcții și drumuri, la lucrări de terasamente pentru săparea și nivelarea terenurilor, pentru transportarea pe distanțe mici a pământului, deszăpezirea șoselelor etc.

Buldozerul este de fapt un tractor pe șenile, care are montată în fața sa o lamă puternică de oțel cu ajutorul căreia, buldozerul taie straturi de pământ până la 20 cm grosime, pe care îl și împinge pe o anumită distanță, putând realiza astfel și o curățare și o nivelare a terenului.

Mai concret sunt utilaje de construcții folosite la:

  1. Pregătirea terenului (curățarea de tufișuri, îndepărtarea stratului de pământ vegetal și a vegetației, scoaterea și îndepartarea bolovanilor si cioturilor sau chiar și doborârea arborilor cu dimensiuni mici și mijlocii)
  2.  Săparea pământului (săparea și profilarea șanțurilor) sau împingerea frontală a pământului pe distanțe mici, de obicei sub 100 de metri
  3.  Astuparea șanțurilor și nivelarea terenurilor, terasare
  4.  În construcții la demolare
  5.  Întreținerea drumurilor (îndepărtarea zăpezii, nivelare, scarificare)
  6.  În cariere pt lucrări de decopertare, strângerea în grămezi a agregatelor (nisip, balast, pietriș, piatră spartă)

buldozere inchiriere vanzare cluj olx

 Inchiriere buldozere mari Cluj / buldozere de vanzare - Buldozere Caterpillar Cat® D6N la Tuscher & Milas Co. , Ciucea, Cluj

Toate aceste buldozere, de fapt toate utilajele de construcții listate la noi pe site, sunt disponibile, nu trebuie aduse din Germania sau la comanda din diferite locuri.

Avem cele mai bune conditii de inchiriere si cele mai bune preturi pentru buldozere Caterpillar D6N. Toate in stare foarte buna de functionare si IPT la zi.

Mai jos aveți buldozerele existente in parcul de utilaje ale Tuscher & Milaș Company:

1052
inchiriere buldozer / buldozere de vanzare

Cumpararea unui buldozer - Factori cheie ce trebuie considerați

Dacă un buldozer reprezinta o unealtă cu care realizezi proiecte, sau dacă vinzi, cumperi sau închiriezi buldozere sau alte utilaje de constructii și excavare, atunci ai nimerit exact unde trebuie.

Buldozerul a fost întotdeauna o piesă forte între utilajele de construcții.

Cumpărarea unui buldozer este o investiție majoră și trebuie să îți calculezi bine toate opțiunile.

Din acest motiv ne-am gândit să îți ușurăm puțin munca, încercând să te ajutăm să îți restrângi optiunile.

Citește acest articol și pregătește-te pentru achiziționarea unui buldozer.

Nu este neapărat necesar să cumperi cel mai mare buldozer din lume (și cel mai scump) pentru a primi înalta performanță de care ai nevoie la diferitele proiecte de construcții la care te gândești să il pui la treabă.

Mărimea nu este totul. Pentru a lua cea mai bună decizie cand vine vorba cumpărării unui buldozer care să ne satisfacă nevoile, trebuie să luăm în calcul o serie de factori cum ar fi:

  1. În primul rând mărimea potrivită depinzând de proiectele ce urmează să le realizezi. La TMC-UTILAJE.RO, un consultant te ajută să alegi mărimea de buldozer de care ai reală nevoie, ajutându-te să economisești bani la achiziționarea acestui tip de utilaj greu.
  2. Un alt factor important de luat în considerare este prețul. Cumpărarea unui buldozer poate însemna un efort imens, deci, câteodată trebuie luate în calcul și optiuni alternative, mai ieftine, care ne ajută să economisim bani, cum ar fi achiziționarea unui buldozer second-hand. În parcul de utilaje de la TMC-utilaje.ro, există câteva buldozere second-hand în stare foarte bună, cu ITP-ul la zi, gata de vânzare. Puteți deasemenea vedea fofografii și detalii ale tuturor utilajelor disponibile la un moment dat în parcul nostru de utilaje.

Din cauză că utilajele sunt masinării foarte scumpe tot mai multe firme optează pentru cumpărarea utilajelor second-hand. Dacă începeți să fiți convins că achiziționarea unui buldozer folosit este o idee bună, trebuie să îl analizați și să vă asigurați că utilajul se află în stare bună.

Cele mai imporante piese ale buldozerului de vânzare ce trebuie inspectate sunt lama și șenilele.

Recomandăm colaborarea cu firme cu reputație, care comercializează utilaje de construcții de mulți ani, care au clienți mai mult decât mulțumiți.

Una dintre aceste companii este Tuscher & Milaș Co., din comuna Ciucea, Jud Cluj, una dintre primele companii care oferă utilaje de vânzare, fiind pe piață încă din anul 2001 și care dispune de parc prorpiu cu utilaje și piese de schimb pentru utilaje atît in Ciucea, cât si la Turda.

Prin optarea cumpărării unui buldozer folosit second-hand de la tmc-utilaje.ro puteți economisi 50% sau poate chiar și mai mult din prețul unui buldozer nou-nouț.

Mai jos aveți o listă cu cele mai bune mărci de buldozere, în cazul în care doroți să analizați fiecare marcă sau dacă aveți vreo preferință și vreți să comparați:

Caterpillar, John Deere, Komatsu, Liebherr and New Holland.

Ca o recomandare, din stocul nostru actual, vă invităm să aruncați o privire peste acest buldozer Caterpillar D6NXL.

Asigurați-vă că achiziționați un buldozer de calitate. Suntem siguri că nu doriți achiziționarea unui buldozer ce funcționeaza doar câteva luni.

Când vine vorba despre o achiziție importantă precum buldozerul, sau altor utilaje de constructii este foarte important să nu grăbiți luarea unei decizii. Cum spuneam, luați-vă timpul necesar verificării stării utilajului și actelor acestuia.

Până atunci vă invităm să verificați oferta noastra de buldozere prin simplu clic pe urmatoarea legătură https://tmc-utilaje.ro/utilaje-de-vanzare/buldozere.html

660