Ce facem

Suntem una dintre primele companii care se ocupă cu vânzarea și închirierea de utilaje. Suntem pe piața românească din anul 2001. De atunci am demonstrat că suntem parteneri de încredere pentru absolut oricine ne-a trecut pragul. Am vândut și închiriat zeci de utilaje la cele mai bune prețuri și condiții de închiriere. De asemenea am participat activ la realizarea diferitelor proiecte de construcții, terasamente pentru autostrăzi (Autostrada Transilvania), drumuri comunale etc.

Clienții au încredere in noi, deoarece Tuscher & Milas Company întotdeauna garantează calitatea.

De la început ne-am dorit să devenim principalul partener pentru orice firmă sau persoana fizică ce dorește achizitionarea unui utilaj.

Oferim servicii complete în domeniul utilajelor: vanzare, inchiriere, service, piese de schimb pentru o gamă largă de utilaje dintre care amintim: miniexcavatoare, camioane articulate (dumpere), buldozere, tractoare, auto gredere, incarcatoare frontale, macarale, trailere etc.

Bineînțeles, vindem și accesorii pentru utilaje de construcții ca: lame dezapezire, ciocane hidraulicepicoane, cupe și dinți de cupă pentru excavator sau miniexcavator, senile buldozere, șenile de cauciuc pentru miniexcavatoare și miniincarcatoare.

Pe lângă utilaje și accesorii pentru utilaje, asigurăm și piese de schimb și chiar si service utilaje.

De asemenea, dacă aveți nelămuriri, sau pur si simplu, nu stiți ce utilaje vă trebuie pentru realizarea unui proiect, suntem aici. Apelați cu încredere la noi și vă oferim consultanță gratuită.

Mai mult, dacă aveți de transportat mărfuri valoroase oriunde în Europa, dispunem de licență de transport securizat, transport gabaritic și transport agabaritic. 

Vă așteptăm cu drag la unul dintre sediile noastre din localitățile Ciucea, sau Turda din județul Cluj să vă rezolvăm orice problemă legată de utilaje de construcții sau piese de schimb. Apelați cu încredere acum. Vizitați-ne sau sunați-ne.