Vanzare Inchiriere Buldozere Cluj: Buldozer Caterpillar D6N XL Second Hand Cluj

Aceste buldozere sunt utilaje folosite în construcții și drumuri, la lucrări de terasamente pentru săparea și nivelarea terenurilor, pentru transportarea pe distanțe mici a pământului, deszăpezirea șoselelor etc. (bulldozer machine)

Buldozerul este de fapt un tractor pe șenile, care are montată în fața sa o lamă puternică de oțel cu ajutorul căreia, acest buldozer taie straturi de pământ până la 20 cm grosime, pe care îl și împinge pe o anumită distanță, putând realiza astfel și o curățare și o nivelare a terenului. La ce se folosesc buldozerele?

La Tuscher & Milaș Company oferim spre vanzare - inchiriere buldozere, astfel că, vă prezentăm mai jos o astfel de mașinărie.

inchiriere buldozere cluj de vanzare
UTILAJ: Inchiriere Vanzare Buldozere Cluj
MODEL: CATERPILLAR D6N XL
AN FABRICATIE: 2004
DESCRIERE:
greutate 18 tone,putere motor 108 kw, ore de functionare 7200  , motor nou (reconditionat complet) ,lama cu 6 comenzi, latime lama 3,2 m, service la zi (schimb filtre ,ulei),stare buna de functionare.
PRET FARA TVA 58.500 EURO
 

Doresc sa inchiriez buldozer

Doresc să cumpăr buldozer

Comanda Piese de Schimb

 

Telefon: 0264259283
Mobil: 0752 199 122

Buldozere de vanzare. Vezi detalii si fotografii. Inchiriere buldozer second-hand Cluj

Dacă nu găsiți ce trebuie, vă rugăm să intrați în contact cu noi și în mod sigur rezolvăm problema. Oferim suport și consultanț în mod gratuit.